ptmt
» » Ređap Zajazi - Trandafil Kofshë Me Erë / Rrugës Së Shullanit

Ređap Zajazi - Trandafil Kofshë Me Erë / Rrugës Së Shullanit herunterladen

Ređap Zajazi - Trandafil Kofshë Me Erë / Rrugës Së Shullanit herunterladen Darsteller: Ređap Zajazi
Titel: Trandafil Kofshë Me Erë / Rrugës Së Shullanit
Etikett: Jugoton
# Cat: SY-1083
Freigegeben: 1958
Land: Yugoslavia
FLAC album: 2102 mb
MP3 album: 1773 mb
Bewertung: 4.7
Genre: Weltmusic

Trackliste

1 Trandafil Kofshë Me Erë
2 Rrugës Së Shullanit

Versionen

CategoryArtistTitle (Format)LabelCategoryCountryYear
SY-1083Ređap Zajazi Trandafil Kofshë Me Erë = Karanfile, Miriši Uvijek ‎(7", Single, Mono)Jugoton SY-1083Yugoslavia1958

Credits

  • EnsembleNarodni Ansambl Stevo Teodosievski

Barcodes

  • Rights Society: BIEM

Album

Формируйте собственную коллекция коллекцию записей Ređap Zajazi. Trandafil Kofshë Me Erë Zajazi Ređap. Sy Ploče - Kosovo 1. Jugoton - Croatia Records. Ređap Zajazi. Album: Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083. Released: 1958. Trandafil Koeshë Me Erë. Reugës Së Sullanit. Ređap Zajazi - Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083 - free download. Review Ređap Zajazi - Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083. Performer: Ređap Zajazi Title: Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083 Released: 1958 MP3 album: 1732 mb FLAC album: 1980 mb WMA album: 1666 mb Rating: 4. 5 Other formats: AA DMF MPC AIFF TTA MMF FLAC Genre: Folk, Country. Label: jugoton SY 1083 Type: Vinyl, 7, 45 RPM, Single Country: Yugoslavia Date of released: 1958 Category: Folk, World, & Country Style: Download Ređap Zajazi - Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083 mp3 flac album. Related at Ređap Zajazi - Trandafil Koeshë Me Erë, Reugës Së Sullanit jugoton SY 1083 albums: Angel - Sha. Malloja Bylkum Shullanit. TRIO ZAJAZI. Trandafil Kofshë Me Erë. ZAJAZI REĐAP. Po Te Baj Rixha, Mori,Čik-O. Get Started. BE, Mbikëqyrësi i Mbrojtjes së të Dhënave: pa intimitet, Microsoft kontrollon gjithçka Bashkimi Evropian ngre alarmin, të dhënat tona janë në duart e Microsoft-it. Mesazhi i tij ka për qëllim të ndryshojë marrëdhëniet midis Microsoft dhe shumë autoriteteve publike në Evropë, sepse Edps paralajmëron: Ajo që ne kemi gjetur do të jetë me interes më të gjerë, veçanërisht për autoritetet publike të shteteve evropiane që përdorin softuer dhe cloud të grupi Redmond. Në zemër të hetimit është marrëveshja ndërinstitucionale për ofrimin e shërbimeve të lidhura në vitin 2018 midis Microsoft dhe të gjitha institucioneve të Bashkimit Evropian. The leading real estate marketplace. Search millions of for-sale and rental listings, compare Zestimate home values and connect with local little girl peeing 可用于创意项目的 4K 及高清库存视频片段另外更可探索超过 1100 万部各种门类的优质视频和录像片段立即免费注册. The home for all your photos. Get 1,000GB of photo storage free. Слышали последние новости с острова свободы Не, то что жизнь чёрных теперь на первом месте в Красной Книге- это понятно. Из этого следует, что президентом Америки может быть только чёрный Трамп наш и, сцуко, белый на всю голову. Обаму обнулить никак нельзя, такой трюк только в